5$ Paypal doar cu un program! (LOGIPTC)

5$ Paypal doar cu un program! (LOGIPTC)

Daca nu te deranjeaza faptul de a tine un programel deschis in timp ce iti “pierzi vremea” la calculator, ai nimerit in locul potrivit.
Site-urile PTC=Paid To Click (esti platit sa dai click-uri pe reclame) sunt o forma de a castiga bani. Exista multe site-uri, unele ofera un PPC=Pay Per Click mai mic sau mai mare, fiecare avand rata lui anume. Ce veti vedea aici e un site de genul, la care nu trebuie sa stai sa dai reclamele. Pur si simplu iti faci cont pe site, deschizi un programel si el da click-uri automat.
Site-ul poate il stiti (daca deja il stiti, o sa va vina usor sa dati click-urile acum) se numeste LogiPTC . Pur si simplu va inregistrati AICI click pe Signup, si completati detaliile respective. Recomand sa va alegeti o parola usoara (si diferita de parola de Paypal) deoarece programul nu are keyloggere si nimeni nu o sa va fure contul.
Ca o dovada de plata aveti aici prima plata de la site:

Programul se numeste LogiPTC Bot by lordMcfly si il puteti descarca de AICI:

AVANTAJE:
Nu trebuie sa dati niciun click, el face totul automat. In functie de ce reclame gaseste, puteti lua intre minim 0.01$ si …ei bine, nu ar fi o limita daca reclamele nu ar avea limita, dar cel mai mult in 10 ore de tinut programul am facut 0.40$.
DEZAVANTAJE:
Daca iti pica internetul sau te loghezi pe site in acelasi timp in care programul functioneaza, o sa genereze venituri “exagerate” si nu se vor adauga in cont, deci nu faceti una din cele doua, gen, va schimbati ip-ul, folositi un proxy ori dati disable placii de retea.
Programul scoate un sunet de “refresh”, acelasi sunet pe care il face Windows cand intrii intr-o partitie, deci poate fi enervant cateodata pentru unii.

Cu toate cele de mai sus spuse,spor la “click-ing” si enjoy the dough!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.