2 Euro pentru o poza? BeMyEye

2 Euro pentru o poza? BeMyEye

Ce este BeMyEye?
BeMyEye este o aplicatie ce este disponibila atat utilizatorilor de iOS cat si celor de Android. Instaleaz-o si utilizeaza codul de referal

nwl82d

pentru 1€.

Cu ce se mananca BeMyEye?
Conceptul este foarte simplu. Vei vedea o lista cu diverse misiuni in jurul tau (trebuie sa activezi serviciile de localizare), ca de exemplu un magazin de cumparaturi din apropierea ta,pe care trebuie sa-l vizitezi pentru a face cateva poze. Odata ce doresti sa faci o misiune, pur si simplu accepti misiunea si o rezolvi. Misiunile sunt platite la noi cu sume intre 9-12€.
Misiuni BeMyEye

Despre ce sunt misiunile?
Misiunile au in general legatura cu cateva poze (2 de obicei) si mici detalii dintr-un anumit magazin din diverse zone (mai multe orase vor fi adaugate in curand).
Misiune 1 Euro
Nu am nicio misiune aproape. Cum fac bani?
Ei bine, rezolva prima misiune. E cea mai usoara. Trebuie doar sa faci poza la un produs (preferabil unul cu cod de bare) din 2 unghiuri diferite, sa scanezi codul de bare si sa numeri obiectele din poza. Si ai castigat 1€.

In titlu spui ca 2€. De ce?
Ei bine, cel mai usor lucru de castigat este primul € pentru introducerea codului meu.

Cand vin banii?
Banii vin instant in Paypal, aveti dovada de plata. Dar timpul de asteptare dintre mai multe plati este de 14 zile si scate cu cat avansezi in experienta si level. Odata ce ajungi la un level mai mare, vei primi mai multe misiuni si vei avea mult mai multe avantaje.

Cum fac level?
Invita cat mai multe persoane. Spune-le sa utilizeze codul de referal (in cazul meu nwl82d ) si vei primi experienta si bani. Odata ce aplicatia iti aproba prima misiune, esti eligibil sa-ti ceri plata in Paypal, care vine instant (aveti dovada atasata mai jos).

BeMyEye Level

BeMyEye Level

BeMyEye Level
BeMyEye dovada de plata

Spor la facut bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.