Cum castigi bani in Steam? (cont de 3000$)

Cum castigi bani in Steam? (cont de 3000$)

Stiu ca majoritatea din voi ati auzit de Steam (Aproximativ aceeasi chestie ca si Uplay, Origin etc.). O sa va arat cum puteti face rost de cat mai multe jocuri gratuite pe Steam, ce va vor boosta valoarea profilului vostru, veti obtine experienta, level pe Steam plus Steam credit cu care va veti putea cumpara alte jocuri sau chestii in-game. Tot ce-i de facut este sa urmariti anumite site-uri si giveaway-uri.

Eu am facut chestia asta, si am ajuns sa am un cont ce valoareaza aproximativ 3000$, la pretul jocurilor cumparate azi cu tot cu discount ( Click here if you don’t believe me! )

Ce va trebuie sau care sunt siteurile care va vor ajuta sa obtineti aceste jocuri? First of all, Reddit va ajuta foarte mult. Urmariti subreditturile acestea:
https://www.reddit.com/r/FreeGameFindings/
https://www.reddit.com/r/FreeGamesOnSteam/
https://www.reddit.com/r/FREE/
https://www.reddit.com/r/RandomActsOfGaming/
https://www.reddit.com/r/giveaways/
https://www.reddit.com/r/pcgiveaways/
Acolo veti gasi link-uri directe catre jocuri, pe care le veti putea obtine gratuit, ori printr-un raffle ori prin completarea unui Gleam.
Alte site-uri (pe care trebuie sa va faceti un cont, va logati si intrati intr-un raffle ori gasiti key-uri de Steam acolo):
http://www.indiedb.com/giveaways
http://www.dlh.net/en/
https://www.indiegala.com
https://www.steamgifts.com/
https://www.hrkgame.com/giveaway/dropkey/today/
https://eu.alienwarearena.com/ucf/Giveaway
www.gamecheap.net/giveaways/
https://www.curse.com/rex
https://royalgamer06.ga/giveaway/
https://game.giveawayoftheday.com/

Site-urile respective o sa va dea multe jocuri, unele mai valoroase, altele mai putin valoroase. Dupa ce va “imbogatiti” contul de Steam, puteti “scana” dupa cartile jocurilor respective. Cu ele, va faceti ce doriti, ori ca doriti o insigna pentru experienta, ori ca doriti sa le vindeti in Steam Market pentru bani etc. Puteti foarte usor sa “scanati” dupa carti cu ajutorul unui program numit Idle Master
Idle Master Steam
pe care il gasiti aici: http://www.steamidlemaster.com/ . Odata instalat si rulat, el simuleaza ca voi va jucati, si primiti carti pentru orele in care este pornit.
FOARTE IMPORTANT: Odata intrat in programul acesta nu porniti alte jocuri pe Steam. Il opriti si va jucati ce doriti, ori il lasati pornit si nu va jucati pe Steam deloc, in timp ce el isi face treaba.

O sa gasiti multe coduri pentru multe jocuri pe pagina noastra de Facebook, asa ca uitati-va acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.