Cum iti valorifici Steam-ul?

Cum iti valorifici Steam-ul?

Ai aflat aici cum sa castigi bani in Steam.. Dar cum ii valorifici? O metoda foarte usoara este deja utilizata de foarte multi dintre noi. Se numeste Skins.Cash.
Pe scurt, daca ai un cont Steam, si contine iteme ce le poti valorifica (CS:GO, Dota2 sau TeamFortress2) poti transforma asta in bani. Cum asa?
Te loghezi pe Skins.Cash cu contul tau de Steam.
Aici vei fi nevoit sa-ti introduci URL-ul unic de schimb (Il gasesti apasand pe TRADE URL). Odata introdus URL-ul, avand profilul de Steam public si inventarul public, iti vor aparea itemele(denumite si skin-uri de jucatori) din inventar.

Odata selectate itemele, vei vedea valoarea tuturor itemelor adaugate, si optiunile de retragere a banilor ( Paypal, Carti de Debit, Bitcoin si multe altele). In general, Skins.Cash te plateste cu o rata de vreo 60-70% din valoarea lor de pe Steam (Exp: Itemele tale valoreaza 100$ in Steam market, aici vei primi 60-70$ bani reali).

Iti alegi metoda de plata (Eu am facut un test prin Paypal), introduci emailul tau si astepti primirea unui mesaj pe email:

In email vei primi un link pe care va trebui sa-l urmezi:

Odata urmat link-ul vei primi pe Steam un trade offer (oferta de schimb) de la un bot; oferta ce va trebui acceptata.

Odata completata oferta, pe site iti va aparea ceva de genul:

Asta inseamna ca afacerea s-a incheiat, si tu ai primit banii. Prin Paypal, banii au venit in maximum 2 minute de la incheierea ofertei de trade de pe Steam.

Cea mai usoara metoda sa obtineti bani este sa intrati aici si sa va umpleti contul de jocuri, vindeti cartonasele obtinute apoi cu banii respectivi va cumparati iteme de CS:GO, Dota2 sau Team Fortress 2, ori va jucati cat mai mult aceste jocuri.
Spor la facut bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.