Cum sa monetizezi timpul din jocuri?

Cum sa monetizezi timpul din jocuri?

Multi din voi, poate se joaca deja sau nu, pe langa Minecraft, Metin2, jocuri populare gen League of Legends, Counter Strike Global Offensive, Dota2, Starcraft2, Heartstone Heroes of Warcraft, Overwatch si altele. de ce nu sa va jucati, si in acelasi timp sa obtineti beneficii monetare din ele?
Va voi arata cu timpul, pentru fiecare tip de joc, cum il puteti monetiza cu ajutorul unui site (in general cate un site pentru fiecare joc).
Astazi incep cu Battle of Glory. Este un site unde va puteti inregistra si castiga banuti pentru jocurile voastre din League of Legends. Inregistrarea se face asa:
1. Click pe link Battle of Glory (este un link de refferal, daca va veti inregistra pentru fiecare cont inregistrat si conectat ei vor plati Refferalului adica mie = 0.10€. Cu ocazia asta, cu cat mai multi va inregistrati, cu atat mai repede pun si o alta dovada de plata).
2. In dreapta sus aveti butonul de Sign Up:
sign-up
Click pe el ( Pentru a va putea inregistra trebuie sa aveti 18 ani si un cont de Paypal ). La retragerea banilor vi se va cere buletinul. Puteti totusi sa va inregistrati, sa continuati sa faceti bani acolo, deoarece vor fi in curand shop-uri pentru skin-uri (Da, skin-uri din League of Legends, pe care le poti lua doar cu niste banuti pentru care te loghezi zilnic) si pentru asta nu aveti nevoie de 18 ani. Ori strangeti banutii acolo, si la 18 ani faceti retragerea, ori puneti buletinul cuiva care are 18 ani si contul de Paypal si ii veti putea retrage).
3. Completati:
Username = numele contului vostru
E-mail adress = adresa voastra de email (nu trebuie sa fie cea de Paypal)
Password = parola pe care o doriti atasata contului vostru
Username-ul si parola nu trebuie sa fie aceleasi de pe contul de la League of Legends(preferabil sa fie diferite si de alte conturi pe care le aveti).
sign-up-2
Bifati “I agree…”.
La “Refferal code“, daca nu este deja, treceti SzZ2WmlOTHUVeti primi 200 Gold.Ce este Gold-ul?
Gold-ul reprezinta “banii fictivi/taxa” pe care voi o platiti pentru intrarea intr-un turneu. Unele sunt gratuite, altele sunt cu fee (adica platiti un anumit numar de gold).
Cum puteti obtine gold? Primiti in fiecare zi, pentru login = 30(Update:S-a redus la 20,deoarece o sa fie disponibila varianta de transformare din Gold in Bani reali) Gold ori puteti converti banii castigati in Gold.
sign-up-3
Apasati Sign Up si contul este gata. Maxim va apare in casuta de email un email cu un link pe care trebuie sa-l apasati pentru confirmarea contului.
4. Dupa ce v-ati facut un cont, va logati pe site.
In stanga aveti meniul.
menu
La Personal Particulars = Va completati numele, prenumele si adaugati un buletin fata/verso (atentie = trebuie sa aveti 18 ani aici!).
La Reffer a friend va gasiti codul de refferal pentru care veti castiga 0.10€ (S-au platit deja 1750€ prin acest program).
La Connect your gaming account va conectati contul de League of Legends. Atentie! Nu va pierdeti contul. Aceste site NU FURA datele personale! Pentru a vi-l verifica o sa fie necesara redenumirea unei pagini de rune (maxim!).

In CURAND o sa puteti castiga bani si pentru alte jocuri gen Dota2, Counter Strike Global Offensive, Heartstone Heroes of Warcraft etc.

5. Ce trebuie sa faceti?
Va logati zilnic pe site pentru a primi cei 30 Gold. Cand ajungeti la un numar mai mare gen 300-500 Gold, va puteti inscrie intr-un turneu. Dupa indeplinirea numarului maxim de playeri, turneul se deschide. Veti fi notificati prin email cand un turneu incepe.
Turneele sunt pentru playerii care joaca ranked = Sa aveti level 30, indiferent de liga. Sansele sunt la fel de mari pentru toata lumea. De ce? Odata intrati intr-un turneu, intr-o perioada predeterminata de ei (de obicei 3-5 zile) trebuie sa jucati ranked. NU normale, NU team ranked (nu se refera la solo Q). Doar ranked!
Modurile sunt:
Win streak – Jucatorul cu cele mai multe meciuri la rand castigate ia locul 1. Atentie! Daca pierdeti un joc, counterul se reseteaza.
Ranked war – Jucati ranked si conform scorului obtinut, plus al minionilor vi se calculeaza un scor. Cine obtine cel mai bun scor castiga locul 1. Atentie! Aici se contorizeaza doar scorul, indiferent daca pierdeti sau nu meciul.
Don’t DIE – Jucatorul care nu moare castiga!
Farm God – Jucatorul cu cel mai bun farm castiga!

Ca PREMII de obicei, se platesc anumite locuri din turneu. Primul loc ia mai mult si tot asa, mai putin pana la ultimele locuri. Exista unele turnee unde si cel de pe ultimul loc castiga (mai putin, dar e ceva decat nimic).
Aveti doar avantaje daca va inscrieti iar modul de joc este pasiv, va jucati cand doriti in perioada turneului, un numar minim de 3 meciuri.

Pentru cine nu crede ca Battle Of Glory chiar da premii, puteti vedea postarea de pe Facebook. unde am castigat un voucher de 10€ (Si da, l-am folosit pentru RP-uri):

Spor la joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.