Economia – Din ce motiv au fost creati banii si pentru ce?

Economia – Din ce motiv au fost creati banii si pentru ce?

Cine iti poate spune cum stau lucrurile de fapt, in viata?

Nimeni. Iti poti face decat impresii, nu e nimic cert. Fiecare o sa inteleaga ce vrea din filmuletul asta, nu poate confirma sau infirma nimeni si chiar de s-ar intampla asta, exista multi non-believers care vor tine contra. Vreau doar sa pun accent pe “economia” de la inceput, de unde a pornit ea si cum a fost cu comertul in zilele de acum sute/mii de ani. Noi, ca oameni de rand, trebuie sa ne dam seama ca nu muncim pentru bani, ci pentru anumite lucruri; banii sunt doar o rasplata pentru munca noastra, un “ceva” ce tine locul unui viitor obiect/bun material dorit. Exemplu: Primesti banii astia pentru ceva ce ai facut, pentru ca mai tarziu sa-i dai pe ceva ce iti doresti/ai nevoie/vrei.

Economia e o chestie descentralizata?
Economy money grows
Only God knows daca economia e chiar asa cum prezinta “Visul american” sau e doar o chestie menita sa creeze anumite idei in capul oamnilor. Ce e sigur, e ca fiecare om are dreptul sa iti puna un pret pe munca depusa; asta fiind spus, alt om poate sa faca aceeasi munca la un pret mai mic (apare astfel o devalorizare a muncii respective).

De ce nu am destui bani?

Toate meseriile ar trebui tratate cu respect, dar daca toate ar fi platite la fel, poate nu ar fi bine. Volumul de munca pentru fiecare ar trebui stabilit si rasplatit corespunzator.
Urmareste cu atentie, nu critica, si daca iti place da mai departe. Cu cat mai multi oameni afla si intra aici, ajuta la raspandirea unor idei de a-ti monetiza timpul, de a avea o metoda de castig in plus pentru lucrurile zilnice facute, cu atat mai bine. Esti liber(a) sa intelegi ce vrei din “Visul American”.

Cum au aparut banii si de ce? Fiecare e liber sa creada ce vrea. Dati mai departe sa ajunga la cat mai multe persoane; poate va veti schimba atutidinea fata de banii castigati. (daca voi convingeti cel putin o persoana sa dea mai departe si ea tot asa, poate si ei la randul lor vor privi banii altfel). Hei, orice e posibil!

The American Dream

Posted by Ionut Cosmin Baescu on Tuesday, September 20, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.