Spare5 20$ in 20 de minute cu un Iphone

Spare5 20$ in 20 de minute cu un Iphone

Ce este Spare5?
Spare5 este un site ce isi are la origine aplicatiile bazate pe Inteligenta Artificiala; un site une iti poti converti timpul in bani foarte usor.

Cum functioneaza Spare5?
Foarte simplu. Trebuie sa te inregistrezi pe site (ai variante largi de inregistrare cum ar fi Facebook, Google, LinkedIn sau pur si simplu email)
Spare5 Login

Cum sunt sarcinile?
Sarcinile sunt impartite pe 2 “categorii”:

 • Sarcinile din aplicatia de mobil. Aici ai de facut diverse poze, unor obiecte dintr-o anumita lista.(Aplicatia Spare5 e disponibila doar pe iOS, dar deja lucreaza si la varianta pentru Android).

Sapre5 Photo Value

 • Sarcinile din browser (Utilizati Google Chrome pentru cea mai buna experienta. Unele sarcini pot sa nu apara in Firefox!)

Spare5 Tasks

Ce am nevoie sa pot rezolva sarcini?
In primul rand, trebuie sa-ti faci un cont pe site. Contul, daca il faci de pe link-ul meu vei primi un bonus de 10% (valabil pentru prima 100$ facuta in primele 180 de zile). Link-ul este ACESTA .
In al doilea rand ai nevoie de un cont Paypal. Daca nu ai un cont Paypal poti seta limita de retragere a banilor mai sus de 1$. Limita se seteaza de aici https://app.spare5.com/fives/user_details/payments si banii nu vor fi platiti pana nu depasiti limita respectiva. Ca sa intelegeti, puteti o limita superioara sumei pe care o aveti, pana va faceti un cont de Paypal.
Odata indeplinite “conditiile” de mai sus, puteti incepe sa rezolvati sarcini.

Am nevoie de un Iphone neaparat?
Ei bine, nu ai nevoie de un Iphone obligatoriu. Te poti limita la sarcinile din browser.

Ce este experienta si cum se acumuleaza?
Pentru diferitele sarcini pe care le faci pe site, vei primi o anumita experienta. Cu cat mai multa experienta vei avea, cu atat mai multe sarcini vei primi (si mai bine platite).

Spare5 Experience
Ce sa fac mai intai?
Incepe prin a-ti completa profilul, adresa de paypal (daca ai asa ceva) si incepe cu sarcinile numite “Tutorial”. Pe site exista:

 • Tutoriale
 • Calificari (Qualifiers)
 • Sarcini (Tasks)

Ele trebuiesc completate in aceasta ordine. Oricine primeste tutorialele, apoi primeste o calificare. Dupa ce depaseste un anumit procentaj de reusita va primi sarcini (platite).

Ce se intampla daca nu primesc sarcini?
Vei primi sarcini cu siguranta daca ai completat tutorialele si daca ai trecut de calificari. Incearca sa imprumuti un Iphone/Ipad de la cineva daca nu ai, si completeaza sarcinile din aplicatie. Te vor ajuta sa castigi bani mai repede.

Cum adica 20$ in 20 de minute?
Ei bine, la inceput, Spare5 platea foarte putin pentru pozele respective, in jur de 0.03$ maximum. De cateva zile, au inceput sa ridice recompensa foarte mult. 1$ pe poza. Cand am vazut, am inceput sa fac poze la tot ce era mai platit. Am petrecut aproximativ o ora facand in jur de 20 de poze, care sa se “califice” cerintelor celor de la Spare5. Odata ce faci o poza, trebuie sa astepti sa fie aprobata, apoi intr-un timp scurt, ti se va permite sa faci alta poza. Eu intr-o ora, am reusit sa fac aproximativ 20$, dar 40 de minute am asteptat doar sa fie “acceptate”; asta, deoarece m-am axat pe categoria cea mai platita. As fi avut timp sa fac si celelate poze, dar am preferat sa “iau cat mai mult, cat mai rapid”.

Ce sa faci?

 • Citeste bine cerintele; daca faci asta, iti va fi foarte usor sa indeplinesti “misiunile”;
 • Verifica zilnic aplicatia (preferabil sa lasi notificarile activate); si actualizeaz-o mereu, de cate ori e posibil;
 • Verifica sacinile din browser (poti cauta pe github un script ce iti da notificari de indata ce o sarcina a devenit disponibila);
 • Inregistreaza-te de pe link pentru a primi mai mult;
 • Daca ai mai multe conturi de Paypal, cei de la Spare5 au spus ca sunt de acord cu “utilizarea aceluiasi dispozitiv de catre mai multe persoane, dar, cu fotografierea obiectelor diferite”;

Ce sa NU faci?

 • Poze la acelasi obiect de mai multe ori;
 • Sa incerci sa pacalesti sistemul;

Nu imi apare link de refferal. Am gresit cu ceva?
Dimpotriva. Odata ce vei ajunge la primii 10$, vei primi oportunitatea de a avea si tu refferali. Pana atunci, foloseste si da mai departe acest link. Vei avea doar de castigat!

Am o limita la fotografii?
Ei bine, aici e o chestie cu du-te vino. Desi ei spun ca “nu”, tot ei spun ca “da”. Nu ai limita la sarcini, dar ai limita la obiecte. De exemplu, poti face poze la 10 masini (am dat un numar, nu e exact); apoi, iti va disparea din lista obiectul “masini”, si nu ii vei mai putea face poze. Este valabila aceeasi chestie daca iti apare “Upload failed, retry”. Momentan, este un bug, in care obiectul respectiv trebuie sa dispara din lista ta; in loc de asta, iti apare “Upload failed, retry?”.
Spare5 Upload failed
Cine sponsorizeaza sarcinile?
Spaer5 Sponsors

Cum folosesc companiile aceste data?
Tehnologia Computer Vision instruieste computerele sa recunoasca lucrurile din videoclipuri si imagini.
Tehnologia de Intelegere a Limbajului Natural permite computerelor sa recunoasca parti ale vorbirii, sentimente si intelesuri.

Esti gata sa incepi?
Da-i click aici, fa-ti un cont, si indeplineste sarcinile. E foarte usor.

Si sa nu uit, dovezi de plata (Plata se face daca ati depasit suma minima setata (prin default este 1$) in fiecare vineri, prin Paypal):
Spare5 Payment Proof
Spare5 Payment Proof

Spor la facut bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.