In the beginning there was time and God…

In the beginning there was time and God…

Created Time.Or Money, and God created people to spend them right?
E doar o gluma, dar serios vorbind. Timpul, de unde incepe, unde se termina…? Oare timpul trece sau noi trecem prin timp?
Buna/Salut! Dati-mi voie sa ma prezint. Ma numesc…(nu conteaza) si imi place sa…(vei vedea pe parcurs). Desi nu e o chestie obisnuita introducerea pe care o vedeti (practic nu exista nicio introducere), imi place sa fiu confusing. Esti aici si ai intrat ca sa afli informatii importante, nu detalii despre ce imi place mie, ce fac eu in fiecare zi, ci metode sa-ti ocupi timpul cu folos, sa obtii ceva anume din el, cel putin o experienta minima a tot ceea ce te inconjoara ori sa-ti convertesti timpul petrecut aici in banutii de zi cu zi, ce te vor ajuta sa-ti cumperi lucrurile materiale.

Time Is Money

Banii n-aduc fericirea, dar o pot inlocui

Asta, in teorie. Practica, e cu totul si cu totul diferita. Ei nu-ti pot aduce dragostea vietii tale dar pot tine loc timpului petrecut fara ea, nu-ti poate aduce persoanele dragi sau sanatatea langa tine, dar pot scurta distanta si alina din durerea fizica prin medicamente.
Ce vei vedea aici va fi un amalgam complex de informatii despre freelancing, cum sa iti descoperi talentul, vei afla ca sunt chestii la care te gandesti, pe care crezi ca nu le poti executa niciodata, desi tu esti apt de multe lucruri si poate vei gasi un motiv cum am gasit si eu in alte bloguri/siteuri sa treci peste multe situatii (sentimentale/financiare etc.).
Daca vei vrea sa ma ajuti, un share pe orice retea de socializare e binevenit, daca vrei sa folosesti butonul de donatii pentru a-mi rasplati timpul in care inveti niste chestii utile de la mine, same thing. O sa raman la un limbaj ambiguu si o sa folosesc romgleza, aratandu-ti metode cat si oferind anumite servicii contra cost, servicii exemplificate pe parcurs.
In viata, poti face tot ce-ti doresti, important e sa ai motivatie si asta vei gasi aici!

Spor la facut bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.